14 oktober 2011 | Commentaren (0)

Filmfestival Gent - Dag 3

filmfestival gent,sophie dewaele,the other f word,upload cinemaThree days down, ik-ben-te-lui-om-te-tellen-hoeveel-nog-te-gaan. Het voelt sowieso ook nog steeds aan alsof het festival nog maar pas begonnen is - de drukte van het weekend moet nog komen - dus laat dat einde nog maar even voor wat het is.

 

De afgelopen dagen waren gezellige druk, met als voorlopige hoogtepunten de voorstellingen van Beats, Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest van Michael Rapaport (enerzijds omdat dat gewoon een straffe docu is, anderzijds omdat Chip-Fu van Fu-Schnickens hem kwam inleiden en omdat er achteraf ook nog een vintage hiphopparty in Club 69 was met Lefto en Krewcial) en Lena van Christophe Van Rompaey (omdat het de max is om voor een inleiding het podium van de Theaterzaal van de Vooruit op te stappen, en dan vanachter het scherm te horen hoe enthousiast het publiek op een film reageert). Excuus overigens aan Chip-Fu om hem in te leiden als Fu-Chip en aan de Hollandse cast & crew van Lena om hen te beschuldigen van de kidnapping van Christophe Van Rompaey. Als het troost mag zijn: het was een keuze tussen mij en Sophie Dewaele.

 

Om dan maar ook vandaag te eindigen met mijn drie wat eigenzinnige én nog niet uitverkochte tips voor vandaag en morgen.

 

1. THE OTHER F WORD

 

Of wat er gebeurt als punrockers als Art Alexakis (Everclear), Ron 'Chavo' Reyes (Black Flag), Flea (Red Hot Chili Peppers), Lars Frederiksen (Rancid), Fat Mike (NOFX), Jim Lindberg (Pennywise) en Mark Hoppus (Blink-182) volwassen worden. TICKETS

 

2. THE MAGIC TRIP

 

Of wat er gebeurde als je in de jaren '60 de bus nam. TICKETS

 

3. UPLOAD CINEMA

 

Of wat er gebeurt als je van YouTube cinema maakt (en dat slecht afloopt). TICKETS

De commentaren zijn gesloten.